Виробництво

На нашому підприємстві випікається понад п’ятдесяти видів хлібобулочних виробів. Кожен з них має неповторний смак та рецептуру. Ми печемо тільки на живих дріжджах та молочних заквасках , використовуємо тільки якісну сировину.

Борошно - головний компонент хліба. Для випікання хлібобулочних виробів відбирається високоякісне борошно під ретельним контролем фахівців.

Вода - підприємство використовує тільки очищену воду.

Дріжджі - доставляють на наше підприємство тільки в «живому» вигляді, - це надає хлібу неймовірну м'якість.

Тісто - це витончена симфонія всіх складових компонентів випічки. Ми створюємо найкращі умови для тіста, щоб воно відпочило перед кінцевою подорожжю в печі. Саме там тісто рум'яниться (запікається) до хрусткої ароматної скоринки, яку ви так любите.

Пекарі - у виготовленні хліба залучена велика кількість працівників. Кожен з них вкладає любов і частину душі в свою роботу, щоб ви отримали максимум задоволення і користі від нашої продукції.
Наше підприємство відкрито для всіх. Ми проводимо екскурсії для дітей та прививаємо їм любов та повагу до хліба.

Ми це – якість, вишуканість та гарний смак!